Make an appointment

Treatments

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. U kunt een keuze maken uit de lijst in het grijze vlak, combinaties van behandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Hydrafacial

HydraFacial® combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, peeling, extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle behandeling met gegarandeerde resultaten en zonder irritatie.

Perk

Dit kleine zusje van de HydraFacial gebruikt een uniek hybride systeem met een roller-flex technologie en kan gebruikt worden als aanvulling op de populaire hydradermabrasie of helemaal op zichzelf!

Permanent make-up

Bij permantente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden.

Medical pigmentation

Dermatografie oftwel medische pigmentatie, is een methode waarbij pigmenten in de huid worden gebracht d.m.v. tatoeëren. Behandelmogelijkheden zijn: Littekens, tepels, wijnvlek of hypopigmentaties. 

Botox and filler treatment

Een rimpelbehandeling met Botox voor de fijne lijntjes of een tijdelijke filler om volume in het gelaat te creëren.

Acne treatment

De huid wordt optimaal geanalyseerd waardoor een persoonlijk advies en behandeling gerealiseerd kan worden.

Glycolic acid peel

Voor veel huidcondities en wensen zijn er 'peelingen'. Gaat het om een doffe huid die verdikt is, een huid met pigmentaties of ontstekingen (acné), dan hebben we zeker een peeling die bij u past.

Electric hair removal

Definitieve ontharingsmethode voor alle haarkleuren en tevens goed toepasbaar bij kleine gebieden zoals de bovenlip of kin.

Blood vessels / warts removal

Huidaandoeningen die onder andere voor coagulatie in aanmerking komen zijn:Kleine steelwratjes, couperose en gerstekorrels.

Deep tissue massage

Bindweefseltherapie is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om de onderliggende vezels van de huid te stimuleren. Door de huid stevig te masseren raakt deze beter doorbloed en kunnen afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Lymphatic drainage

Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. vocht rond de ogen, acne, verstopping van bijholtes, bij regelmatige verkoudheid, ooglidcorrecties of andere operaties in het gelaat.

Fractional needling

De meest effectieve huidverbeterende behandeling bij (acne)- littekens en grove poriën.

Dermalogica skin treatments

De behandelingen van Dermalogica zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid.